Vaste, persoonlijke loopnummers

woensdag 02 april 2014

Loop je binnen het Loop-circuit met een vast, persoonlijk startnummer?
Met ingang van dit seizoen zijn deze nummers vervallen. De inschrijving via inschrijven.nl is erg eenvoudig, zeker als je op inschrijven.nl een eigen account aanmaakt. De persoonlijke nummers zijn daardoor overbodig geworden.

Natuurloop Siddeburen

dinsdag 01 april 2014

Op zaterdag 19 april 2014 vindt de 23e editie van de Natuurloop in Siddeburen plaats. Het is de eerste loop van hetRunnersWorld loopcircuit Noord-Nederland. De organisatie van dit loopevenement verwacht dit jaar zo’n 700 deelnemers. Het is altijd goed om te zien dat een wedstrijd als de Natuurloop die haar bestaansrecht in loop der jaren heeft bewezen ondanks de inmiddels volle wedstrijdkalender voor zoveel liefhebbers hoog op agenda blijft staan.

Oranje Run Oldehove

dinsdag 11 februari 2014

De Oranjerun op 26 april in Oldehove heeft de hoofdafstand aangepast 10 mijl (16,1km) i.p.v. 21,1 km.

Seizoenseinde in Norg

dinsdag 26 november 2013

Op 30 november vindt de cross in Norg plaats. Na afloop zullen de klassementsprijzen over 2013 worden uitgereikt, in samenwerking met hoofdsponsor Runnersworld Groningen en co-sponsor Adseon te Vries. Verder reikt het bestuur in samenwerking met Runnersworld Groningen en co-sponsor VCD extra presentjes uit aan alle deelnemers. Dit naast de herinnering van de organisatie in Norg. Alle reden om aan de start te komen!

<<  5 6 7 8 9 [1011 12  >>  

Loopcircuit Noord-Nederland //

 

 

 

 

SAG Logo met tekst