Natuurloop Siddeburen

dinsdag 01 april 2014

Op zaterdag 19 april 2014 vindt de 23e editie van de Natuurloop in Siddeburen plaats. Het is de eerste loop van hetRunnersWorld loopcircuit Noord-Nederland. De organisatie van dit loopevenement verwacht dit jaar zo’n 700 deelnemers. Het is altijd goed om te zien dat een wedstrijd als de Natuurloop die haar bestaansrecht in loop der jaren heeft bewezen ondanks de inmiddels volle wedstrijdkalender voor zoveel liefhebbers hoog op agenda blijft staan.

Oranje Run Oldehove

dinsdag 11 februari 2014

De Oranjerun op 26 april in Oldehove heeft de hoofdafstand aangepast 10 mijl (16,1km) i.p.v. 21,1 km.

Seizoenseinde in Norg

dinsdag 26 november 2013

Op 30 november vindt de cross in Norg plaats. Na afloop zullen de klassementsprijzen over 2013 worden uitgereikt, in samenwerking met hoofdsponsor Runnersworld Groningen en co-sponsor Adseon te Vries. Verder reikt het bestuur in samenwerking met Runnersworld Groningen en co-sponsor VCD extra presentjes uit aan alle deelnemers. Dit naast de herinnering van de organisatie in Norg. Alle reden om aan de start te komen!

Problemen met de tijdregistratie tijdens de ZuidhoRun

dinsdag 24 september 2013

De definitieve uitslag van de Hummel ZUIDHORuN staat op de website van het Runnersworld Loopcircuit. Helaas zijn er technische problemen geweest met het Mylaps registratiesysteem, waardoor veel chips niet of slecht geregistreerd zijn. Hermen Joostens heeft veel werk verzet om zichtbaar te maken wat er nu staat. Meer tijdregistraties dan dat nu in de uitslagen staan, zijn helaas niet beschikbaar, in elk geval niet op dit moment.

Eventuele opmerkingen over de uitslag graag via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

<<  5 6 7 8 9 [1011 12  >>  

Loopcircuit Noord-Nederland //

wij lopen warm voor //

Logo SvS klein RGB