Oranje Run Oldehove

dinsdag 11 februari 2014

De Oranjerun op 26 april in Oldehove heeft de hoofdafstand aangepast 10 mijl (16,1km) i.p.v. 21,1 km.

Seizoenseinde in Norg

dinsdag 26 november 2013

Op 30 november vindt de cross in Norg plaats. Na afloop zullen de klassementsprijzen over 2013 worden uitgereikt, in samenwerking met hoofdsponsor Runnersworld Groningen en co-sponsor Adseon te Vries. Verder reikt het bestuur in samenwerking met Runnersworld Groningen en co-sponsor VCD extra presentjes uit aan alle deelnemers. Dit naast de herinnering van de organisatie in Norg. Alle reden om aan de start te komen!

Problemen met de tijdregistratie tijdens de ZuidhoRun

dinsdag 24 september 2013

De definitieve uitslag van de Hummel ZUIDHORuN staat op de website van het Runnersworld Loopcircuit. Helaas zijn er technische problemen geweest met het Mylaps registratiesysteem, waardoor veel chips niet of slecht geregistreerd zijn. Hermen Joostens heeft veel werk verzet om zichtbaar te maken wat er nu staat. Meer tijdregistraties dan dat nu in de uitslagen staan, zijn helaas niet beschikbaar, in elk geval niet op dit moment.

Eventuele opmerkingen over de uitslag graag via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De ZuidhoRun, een impressie

zondag 22 september 2013

Zaterdag 21 september, alweer tijd voor de Zuidhorun. Organisatie in de vertrouwde handen van de Stichting Loopgebeur'n Zuidhorn. Zo heet dat daar: loopgebeur'n. De verkeersregelaar heet regeloar. Altijd mooi, die acties voor het behoud van dialecten en streektalen. Tof dorp, dat Zuidhorn.

<<  6 7 8 9 10 [1112 13  >>  

Loopcircuit Noord-Nederland //

 

 

 

 

SAG Logo met tekst