ZuidhorUn een geslaagd evenement!

maandag 22 september 2014

Om vier uur gaf de burgemeester het startschot voor zo’n 400 lopers wedstrijd en recreatieve lopers. Het mooie zomerse weer maakte de loop tot een zware loop. Voor de toeschouwers was het heerlijk om in het zonnetje de deelnemers aan te moedigen. De lopers hadden echter last van de benauwde warmte en kwamen allen uitgeput over de eindstreep.

In de wedstrijdloop van 15 kilometer, die onderdeel vormt van het Runnersworld Loopcircuit Noord Nederland,  haalde de snelste man toch een zeer snelle tijd 50.11 uur. Ben Stellingwerf bleef met deze tijd ver voor op zijn concurrenten. Tweede werd Tom Nuijen met 52.57 uur en derde Didier Senay met 53.11 uur. Bij de vrouwen  kwam  Lotte Hosson  als snelste over de finish in 1.01.03 uur. Tweede en derde werden Anna Siebenga met 1.10.17 uur en Adri Wierenga met 1.10.25 uur. 

Nu inschrijven ZuidhorUn en win!

donderdag 11 september 2014

Schrijf je nu in voor de Hummel ZUIDHORuN en maak kans op een waardebon van 50 Euro van Hummel Tuintotaal Elke 40ste inschrijver ontvangt een waardebon.
Maximum is vijf waardebonnen.
Winnaars worden via Facebook bekendgemaakt.
Inschrijving voor 18 september via deze link Inschrijven.nl

Halve Marathon Lauwersoog Ulrum

zaterdag 26 juli 2014

El Hachimi wint voor tweede maal Lauwersoog-Ulrum
De Belgische Marokkaan Abdelhadi El Hachimi heeft de 24ste editie van de halve marathon Lauwersoog-Ulrum gewonnen. De 34-jarige hardloper was ook in 2011 de sterkste.

Vanuit de haven van Lauwersoog liep El Hachimi direct bij zijn concurrenten weg. Gaandeweg de wedstrijd vergrootte hij zijn voorsprong. El Hachimi finishte in 1:06.18. De tijd was zo'n vier minuten boven het parcoursrecord. Door de tegenwind zat het er echter niet in dat deze verbeterd zou worden. 

Achter El Hachimi kwam Ben Stellingwerf als tweede over de meet. De hardloper uit Onderdendam kwam zo'n zeven minuten na de winnaar binnen. Veteraan Jay Sauer uit Nijmegen eindigde als derde.

Oethoesterloop Uithuizen

zaterdag 05 juli 2014

Ook de Oethoeterloop was weer een prima evenement. Ondanks een forse bui regen bij de start kon toch onder prima omstandigheden worden gelopen. Dit via de gezellige kern van Uithuizen. Het enhousiaste publiek moedigde de bijna 200 deelnemers aan.

<<  3 4 5 6 7 [89 10 11 12  >>  

Loopcircuit Noord-Nederland //

 

 

 

 

SAG Logo met tekst