Halve Marathon Lauwersoog Ulrum

zaterdag 26 juli 2014

El Hachimi wint voor tweede maal Lauwersoog-Ulrum
De Belgische Marokkaan Abdelhadi El Hachimi heeft de 24ste editie van de halve marathon Lauwersoog-Ulrum gewonnen. De 34-jarige hardloper was ook in 2011 de sterkste.

Vanuit de haven van Lauwersoog liep El Hachimi direct bij zijn concurrenten weg. Gaandeweg de wedstrijd vergrootte hij zijn voorsprong. El Hachimi finishte in 1:06.18. De tijd was zo'n vier minuten boven het parcoursrecord. Door de tegenwind zat het er echter niet in dat deze verbeterd zou worden. 

Achter El Hachimi kwam Ben Stellingwerf als tweede over de meet. De hardloper uit Onderdendam kwam zo'n zeven minuten na de winnaar binnen. Veteraan Jay Sauer uit Nijmegen eindigde als derde.

Oethoesterloop Uithuizen

zaterdag 05 juli 2014

Ook de Oethoeterloop was weer een prima evenement. Ondanks een forse bui regen bij de start kon toch onder prima omstandigheden worden gelopen. Dit via de gezellige kern van Uithuizen. Het enhousiaste publiek moedigde de bijna 200 deelnemers aan.

Artemisrun Winsum 21 juni

zaterdag 07 juni 2014

Na een zeer goed georganiseerde en gezellige Berenkuil Omloop Grolloo volgt binnen het Loop-circuit de Artemisrun. Op 21 juni is het zo ver. Je kunt je nu al inschrijven natuurlijk via: Inschrijven.nl 

Meer informatie op  Artemisrun

Tot ziens op zaterdag 21 juni. 

Nu inschrijven voor de Berenkuil Omloop Grolloo

zondag 25 mei 2014

Alle informatie over de Berenkuil Omloop Grolloo vind je op: Berenkuil Omloop Grolloo Inschrijven doe je natuurlijk via: Inschrijven.nl 

Tot ziens op zaterdag 7 juni.

<<  4 5 6 7 8 [910 11 12 13  >>  

Loopcircuit Noord-Nederland //

 

 

 

 

SAG Logo met tekst