Nieuwe evenementen in 2016

donderdag 21 januari 2016

 

Na de aankondiging van de LEGiO run in Grootegast hebben zich weer een tweetal lopen bij Het Loop-Circuit aangesloten. Het gaat om De Wefitness ReitdiephavenRun in Groningen op 26 juni en het voorlopig tot Bafloop gedoopte evenement in Baflo op 1 juli. Totaal telt het Loop-Circuit Noord Nederland nu negen evenementen!

Foto's HerftCross Norg 2015

zondag 29 november 2015

Foto's van de HerfstCross Norg 2015 vind je op de pagina van onze vaste Fotograaf Herman Rinket.

Foto's Herman Rinket 

en ook

www.philipphoto.nl/2015/herfstcross-norg

 

Foto's Zuidhorun 2015

zaterdag 19 september 2015

Foto's van de Zuidhorun 2015 vind je op de pagina van onze vaste Fotograaf Herman Rinket.

Foto's Herman Rinket 

en van onze speaker

https://www.facebook.com/harm.noor 

Kijk ook op ZuidhorUn

 

Inschrijving Zuidhorun verplaatst

vrijdag 18 september 2015

Zaterdag 19 september vindt in Zuidhorn het jaarlijkse loopevenement Zuidhorun plaats. De inschrijving hiervoor is in de brede school De Noordster in plaats van in de gymzaal aan de Adm. Helfrichstraat in Zuidhorn.

Ter voorbereiding op de sloop is onlangs in deze gymzaal en de school De Borgh in Zuidhorn een asbestinventarisatieonderzoek uitgevoerd. Vandaag zijn de resultaten van dit onderzoek bekendgemaakt. Hieruit blijkt dat in beide panden lokaal asbestdeeltjes zijn aangetroffen. Dat betekent, dat beide panden met onmiddellijke ingang moeten worden afgesloten. Dit is inmiddels gebeurd en met stickers is aangegeven dat de panden niet meer mogen worden betreden. Nader onderzoek moet uitwijzen wat de mate van verontreiniging is.

Deze maatregel heeft tot gevolg, dat de inschrijving voor de Hummel Zuidhorun op 19 september is verplaatst naar de brede school De Noordster, Rijksstraatweg 1 in Zuidhorn (nabij de rotonde bij het gemeentehuis, Hooiweg 9). In de buurt van De Noordster is voldoende parkeerruimte. 

Bron: www.zuidhorn.nl

<<  1 2 3 4 5 [67 8 9 10  >>  

Loopcircuit Noord-Nederland //

 

 

 

 

SAG Logo met tekst